Akupunktur

Akupunktur.

For nylig er der lavet en undersøgelse på 18.000 personer udført af 8 hospitaler og universiteter i USA, Storbritanien og Tyskland. Den viser, at akupunktur er dobbelt så effektiv over for smerter som medicin og motion.

Akupunktur stimulerer bl.a. de dele af hjernen, der producerer endorfin, som er hjernens naturlige smertestillende stof.

Vidste du ,at akupunktur har en gavnlig indflydelse på f,eks. hovedpine/migræne, smerter i forbindelse med rygsøjlen, mave/tarmsygdomme.

Akupunktur er en 5000 år gammel behandlingsform og stammer fra østen.Den bygger på det faktum ,at vores krop indeholder et netværk af usynlige energibaner, som forbinder alle kroppens dele med hinanden. Når der opstår en sygdom/smerte et sted i kroppen , er det udtryk for en ubalance/blokering i energisystemet, som akupunktur kan rette op på.På WHO`s (verdenssundhedsorganisation) liste er der nævnt 70 sygdomme og lidelser,som med held kan behandles med Akupunktur.

Med en henvisning fra lægen kan du få tilskud til behandllingen fra Danmark.

Hvis du har en sundhedsforsikring hos Previasundhed, kan du få refusion for hele behandlingen.

Jeg er oprindelig uddannet fysioterapeut, har siden taget udd. i Akupunktur og er glædeligt overrasket over, at jeg kan opnå bedre resultater ved akupunktur end, da jeg alene brugte traditionel fysioterapi. 

Til akupunktur anvendes små fine eengangsnåle. De fleste mennesker mærker kun et lille stik, når den den fine lille nål indføres og er forbavsede over, at det næsten ikke mærkes.

 

En behandling f.eks. for migræne kan foregå således:

1.Spørger til Smertens/sygdommens historie.

2. Ser på holdning og giver korrigerende øvelser.

3.Udspørger om arbejdsstillinger og giver øvelser til at bevare  gode arbejdsvaner.

 4. Undersøger bevægelighed af led i nakken og skuldre.

5. Tester muskelstyrke og bevægelighed.

Giver akupunktur på de relevante steder.

I løbet af 3 behandling vil du som regel få en god virkning.

En behandling varer 1 time og kst. 400 kr.

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 12:33

Tak for nænsom,omsorgsfuld og altid professionel behandling.Du har kæmpe erfaring og altid positiv og lyttende. Du er varm og jeg går altid opløftet fra dig

...
18.03 | 00:58

Flot side flot terapeut. Set foto fra ca 57-59 v Købmandsgården Arne & Gurlin m Royal Enfield motorcykel Merethe & dig, Helga & Bent Rasmussen
Kh Jørgen & Erna

...
06.05 | 00:44

Bare glad for at finde dig

...
29.09 | 22:57

Hold da op et godt billede af dig.
Kærlig hilsen

...
Du kan lide denne side